Perhospastaa, paistettuja kampasimpukoita ja tapenadi karpaloista ja aurinkokuivatuista tomaateista

(0)
Perhospastaa, paistettuja kampasimpukoita ja tapenadi karpaloista ja aurinkokuivatuista tomaateista
  Tulosta

Valmistusaika

Kypsennysaika

Määrä

neljälle

Ainesosat

200 g perhospastaa
12 kampasimpukkaa
10 aurinkokuivattua tomaattia
80 g kuivattuja Craisins®-karpaloita
30 g pinjansiemeniä
oliiviöljyä
suolaa
pippuria
½ ruukku basilikaa

Valmistus

Keitä pasta. Valuta vesi pois. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Lisää aurinkokuivatut Craisins®-karpalot ja pinjansiemenet.

Paista kampasimpukat oliiviöljyssä. Mausta maun mukaan. Lisää pasta sekä karpaloista ja aurinkokuivatuista tomaateista valmistettu tapenadi. Koristele basilikalla ja tarjoile.

Reseptin laati Charles Soussin

Tuotteemme

Tuotteemme

Suuri valikoima makuja nautittavaksi. Maista karpalo tuotteissamme.

Tutustu
Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Ocean Spray on osuuskunta, johon kuuluu yli 700 karpalon tuottajaa Pohjois-Amerikassa ja Chilessä.

Tutustu historiaamme

Perhospastaa, paistettuja kampasimpukoita ja tapenadi karpaloista ja aurinkokuivatuista tomaateista

Perhospastaa, paistettuja kampasimpukoita ja tapenadi karpaloista ja aurinkokuivatuista tomaateista