3 munanvalkuaista
0,35 dl sokeria
50 g kuivattuja Craisins®-karpaloita
400 g erilaisia marjoja
2 rkl sokeria
Poista marjoista kannat ja huuhtele marjat. Lisää sokeria ja sekoita pyreeksi.
Vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri.
Jaa valkuaisvaahto neljään annosvuokaan ja lisää kuivatut Craisins®-karpalot. Paista mikroaaltouunissa keskiteholla 30–45 sekunnin ajan.
Jaa marjapyree neljään lasiin ja lisää päälle valkuaissaari. Tarjoile jäähdytettynä. Poista marjoista kannat ja huuhtele marjat. Lisää sokeria ja sekoita pyreeksi.
Vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri.
Jaa valkuaisvaahto neljään annosvuokaan ja lisää kuivatut Craisins®-karpalot. Paista mikroaaltouunissa keskiteholla 30–45 sekunnin ajan.
Jaa marjapyree neljään lasiin ja lisää päälle valkuaissaari. Tarjoile jäähdytettynä.
Ohjeen laati Charles Soussin